In de AGC-webshop vindt u sneller wat u zoekt!

Productidentificatie wordt steeds complexer en tijdrovender. Soms weet u precies welk product u moet kopen, maar meestal is het lastig om de juiste versie te vinden voor uw klant.

Zorg dat u ADAS aan uw klanten kunt uitleggen!

Steeds meer automobilisten rijden in auto's die zijn uitgerust met ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), in de wetenschap dat hun auto en hun passagiers dan veiliger zijn op de weg. Maar recent onderzoek toont aan dat ADAS soms ook voor onzekerheid en verwarring zorgt.

Ultrasone sensors maken parkeren eenvoudig

Als u ooit een automatisch inparkeersysteem hebt gebruikt, was de auto waarschijnlijk voorzien van ultrasone ADAS-sensors, die om de wielkasten en op de voor- en achterbumpers zitten.

Opladen terwijl je rijdt met zonnecellen op het dak

Over de hele wereld zoeken autofabrikanten naar manieren om zonne-energie te combineren met elektrische auto’s. De Duitse startup Sono Motors

Mobiele dienstverlening keert terug naar de werkplaats

Veel bedrijven in Europa op het gebied van autoruitvervanging vragen zich hetzelfde af: moeten we doorgaan met mobiele dienstverlening?

ADAS-radarsensoren helpen aanrijdingen voorkomen

IIn deze editie bekijken we radarsensoren van naderbij. Die worden gewoonlijk in de voorbumper of in de frontgrille gemonteerd of erin verborgen.

Ga voor groen!

Een verkeerslicht dat op rood springt wanneer u nadert, is een van de meest frustrerende zaken tijdens het rijden. Momenteel vindt een test plaats waarbij de status van verkeerslichten wordt gemeld aan bestuurders. Als de test lukt, kan deze stop-startervaring voorgoed tot het verleden behoren.

Virtual reality-ervaring van AGC schittert op Automechanika 2018!

Drie weken geleden sloot Automechanika zijn deuren, na 136.000 bezoekers uit 181 landen te hebben ontvangen…een record!

De wereld van AGC in Virtual Reality op Automechanika!

AGC zal opnieuw aanwezig zijn op Automechanika, ’s werelds grootste vakbeurs voor automotive dienstverleners, die van dinsdag 11 t/m zaterdag 15 september in Messe Frankfurt (Duitsland) wordt gehouden.

De voorruit van uw auto verandert in een reclamebord

Glasfabrikanten, technologiebedrijven en automakers werken samen om de voorruit te veranderen in een display dat niet alleen navigatieaanwijzingen en voertuiginformatie maar ook advertenties aan de bestuurder kan tonen.